پرسش های متداول

در بخش “پرسش های متداول” شما عزیزان می توانید پرسش های متداول و سوالات اصلی خود در زمینه های مختلف حوزه های روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، علوم اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ورزش، فارکس، بورس، برنامه نویسی، طراحی سایت، SEO، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال بپرسید و پاسخ های پرسش های متداول که دیگران پیشتر پرسیده اند را نیز ملاحظه بفرمایید.

در صورت تمایل می توانید پرسش های متداول ذهنی خود در مورد موضوعات مختلف را حسب دسته بندی کلی و نیز زیر عنوان های پرسش و پاسخ اختصاصی آن درج بفرمایید. در نظر داشته باشید که به طور معمول 1-3 روز کاری ممکن است حسب تعطیلات و یا قطعی اینترنت زمان برای پاسخگویی به شما عزیزان لازم باشد.

اما نگران نباشید. ما اینجا هستیم تا به پرسش های متداول شما در زمینه های مختلف کسب و کار و زندگی روانشناختی و اجتماعی بهترین پاسخ ها را به صورت رایگان ارائه دهیم

دکتر امیر محمد شهسوارانی جامعه شناس و روانشناس انستیتو رزا مایند IPBSES به همراه سایر همکاران خود سعی می کنند تا به سوالات شما در اولین فرصت ممکن و با سرعت بالا پاسخ دهند.

در صورتی که تخصص و توانایی پاسخگویی به پرسش های متداول را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را به عنوان یکی از دبیران سرویس متناسب با تخصصتان قرار دهیم. از این طریق می توانید تخصص و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذارده و نیز به شکلی موثر و نیرومند خود را در فضای مجازی معرف و مطرح نمایید.

موضوعات مورد بررسی در پرسش های متداول:

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

نوروتکنولوژی جدید رابط های مغز-کامپیوتر برای کنترل رفتار و هیجان

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Likes
158 نمایش‌
دکتر امیر محمد شهسوارانی
(@amshahi)
Noble Member Admin
عضو شده: 3 سال قبل
ارسال‌: 399
شروع کننده موضوع  
پژوهشگران دانشگاه ایالت واشینگتن امریکا در پژوهش جدید خود به معرفی یک فریمورک جدید برای نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI) با استفاده از هوش مصنوعی artificial intelligence پرداختند.
در این فریمورک جدید دو آزمون تست آستانه threshold test و تست کسترش flourishing test مورد بررسی قرار می گیرند.
منظور از تست آستانه threshold test افزایش ظرفیت توانمندی برای انسان ها به ویژه در بخش هایی است که توانایی آنها از دست رفته باشد. به عنوان مثال بارز این بخش می توان به بیماران دارای معلولیت های شدید پرداخت که می توان با استفاده از نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI) می توانند عملکردهای استانه ای قدیم خود را باز یابند.
منظور از تست کسترش flourishing test امکان سنجی و کاربرد نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI) برای افزایش توانمندی های افراد عادی است.
در عین حال لازم است به نورورایتز Neurorights نیز در این زمینه توجه نمود. منظور از نورو رایتز Neurorights آن دسته از اصول اخلاقی غیر ابزارگرایانه است که اخلاق را مقدم بر استفاده همه جانبه و به هر بهانه ای از تکنولوژی به خصوص در بخش مغز و اعصاب، می داند.
از جمله امکانات نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI) جدید، امکان کنترل انواع سلاح ها توسط سربازان، کاهش ترس سربازان با استفاده از نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI)، و نیز امکان افزایش توانمندی های بدنی به ویژه قدرت های عضلانی و فکری می باشد که امری خطرناک از دید نورورایز به شمار می آید.
 
استفاده از نوروتکنولوژی رابط مغز-کامپیوتر brain-computer interface (BCI) دکتر امیر محمد شهسوارانی
 

   
نقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک:

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.