پرسش های متداول

در بخش “پرسش های متداول” شما عزیزان می توانید پرسش های متداول و سوالات اصلی خود در زمینه های مختلف حوزه های روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، علوم اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ورزش، فارکس، بورس، برنامه نویسی، طراحی سایت، SEO، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال بپرسید و پاسخ های پرسش های متداول که دیگران پیشتر پرسیده اند را نیز ملاحظه بفرمایید.

در صورت تمایل می توانید پرسش های متداول ذهنی خود در مورد موضوعات مختلف را حسب دسته بندی کلی و نیز زیر عنوان های پرسش و پاسخ اختصاصی آن درج بفرمایید. در نظر داشته باشید که به طور معمول 1-3 روز کاری ممکن است حسب تعطیلات و یا قطعی اینترنت زمان برای پاسخگویی به شما عزیزان لازم باشد.

اما نگران نباشید. ما اینجا هستیم تا به پرسش های متداول شما در زمینه های مختلف کسب و کار و زندگی روانشناختی و اجتماعی بهترین پاسخ ها را به صورت رایگان ارائه دهیم

دکتر امیر محمد شهسوارانی جامعه شناس و روانشناس انستیتو رزا مایند IPBSES به همراه سایر همکاران خود سعی می کنند تا به سوالات شما در اولین فرصت ممکن و با سرعت بالا پاسخ دهند.

در صورتی که تخصص و توانایی پاسخگویی به پرسش های متداول را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را به عنوان یکی از دبیران سرویس متناسب با تخصصتان قرار دهیم. از این طریق می توانید تخصص و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذارده و نیز به شکلی موثر و نیرومند خود را در فضای مجازی معرف و مطرح نمایید.

موضوعات مورد بررسی در پرسش های متداول:

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

تصاویر بدنی مثبت در شبکه های اجتماعی و تصویر بدنی زنان

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Likes
189 نمایش‌
دکتر امیر محمد شهسوارانی
(@amshahi)
Noble Member Admin
عضو شده: 3 سال قبل
ارسال‌: 399
شروع کننده موضوع  
پژوهشگران استرالیایی و انگلیسی به بررسی تاثیرات مشاهده تصاویر بدنی body image مثبت و خنثی در شبکه های اجتماعی social media و تاثیر آن بر خودپنداره self-concept و تصویر بدنی ذهنی زنان پرداختند.
تعداد 159 زن داوطلب در این پژوهش شرکت نمودند. از شرکت کنندگان خواسته شده در یکی از 3 گروه زیر به مدت 2 هفته و هر روز 3 بار اعمال زیر را انجام دهند:
  1. گروه اول یک گروه شبکه اجتماعی مجازی با تصاویر بدنی مثبت را دنبال کنند
  2. گروه دوم یک گروه شبکه اجتماعی با تصاویر خنثی را دنبال کنند.
  3. گروه سوم شبکه اجتماعی را همچون روال قبلی خود دنبال نمایند.
موارد مورد سنجش شامل رضایت/ عدم رضایت از تصویر بدنی body image satisfaction/dissatisfaction، خلق، فعالیت بدنی، و گرایبش به مقایسه بدن خود با دیگران بودند.
نتایج نشان دادند:
  • هم افرادی که گروه های شبکه های مجازی با تصاویر خنثی و هم افرادی که گروه های با تصاویر بدنی مثبت دنبال کرده بودند، ظرف مدت دو هفته کاهش معناداری در عدم رضایت بدنی body dissatisfaction داشتند.
  •  
  • افرادی که در گروه های شبکه های مجازی با تصاویر بدنی مثبت بودند، به شکل معناداری کاهش گرایش به مقایسه ظاهر بدنی خود را با دیگران داشتند.
  •  
  • این یافته ها در دو گروه حتی 4 هفته پس از اتمام طرح نیز به قوت خود باقی ماندند.
 
تصاویر بدنی مثبت در شبکه های اجتماعی و تصویر بدنی زنان دکتر امیر محمد شهسوارانی
 

   
نقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک:

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.