پرسش های متداول

در بخش “پرسش های متداول” شما عزیزان می توانید پرسش های متداول و سوالات اصلی خود در زمینه های مختلف حوزه های روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، علوم اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، ورزش، فارکس، بورس، برنامه نویسی، طراحی سایت، SEO، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال بپرسید و پاسخ های پرسش های متداول که دیگران پیشتر پرسیده اند را نیز ملاحظه بفرمایید.

در صورت تمایل می توانید پرسش های متداول ذهنی خود در مورد موضوعات مختلف را حسب دسته بندی کلی و نیز زیر عنوان های پرسش و پاسخ اختصاصی آن درج بفرمایید. در نظر داشته باشید که به طور معمول 1-3 روز کاری ممکن است حسب تعطیلات و یا قطعی اینترنت زمان برای پاسخگویی به شما عزیزان لازم باشد.

اما نگران نباشید. ما اینجا هستیم تا به پرسش های متداول شما در زمینه های مختلف کسب و کار و زندگی روانشناختی و اجتماعی بهترین پاسخ ها را به صورت رایگان ارائه دهیم

دکتر امیر محمد شهسوارانی جامعه شناس و روانشناس انستیتو رزا مایند IPBSES به همراه سایر همکاران خود سعی می کنند تا به سوالات شما در اولین فرصت ممکن و با سرعت بالا پاسخ دهند.

در صورتی که تخصص و توانایی پاسخگویی به پرسش های متداول را دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را به عنوان یکی از دبیران سرویس متناسب با تخصصتان قرار دهیم. از این طریق می توانید تخصص و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذارده و نیز به شکلی موثر و نیرومند خود را در فضای مجازی معرف و مطرح نمایید.

موضوعات مورد بررسی در پرسش های متداول:

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

خودتحریکی در روانشناسی و روان درمانی چیست؟

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Likes
88 نمایش‌
دکتر امیر محمد شهسوارانی
(@amshahi)
Noble Member Admin
عضو شده: 3 سال قبل
ارسال‌: 399
شروع کننده موضوع  
خودتحریکی autoerotism به تمرین درگیر شدن در خودتحریکی جنسی یا خود لذتی اشاره دارد. خودتحریکی autoerotism شامل فعالیت های جنسی است که معمولا به تنهایی انجام می شوند (مانند خودارضایی). اصطلاح "خودتحریکی autoerotism" اغلب برای تاکید بر تمرکز بر لذت از خود بدون دخالت شریک جنسی استفاده می شود.
به گفته دکتر امیر محمد شهسوارانی عصب روانشناس، واژه خودتحریکی autoerotism اولین بار توسط هاولاک الیس سکسولوژیت مشهور انگلیسی برای توصیف وضعیت های اختلالات جنسی مورد استفاده قرار گرفت. خود تحریکی در صورتی که کنترل شده تحت نظر متخصصان روانشناسی و روانپزشکی باشد و منجر به خودارضایی با انزال نشود، یکی از تکنیک های مناسب برای بهبود اختلالات جنسی زناشویی در همسران و عامل مهمی برای افزایش ضریب باروری و فرزندآوری به شمار می آید.
در زمینه روان درمانی بویژه سکس تراپی و زوج درمانی، خودتحریکی autoerotism می تواند چندین کاربرد داشته باشد:
 
1. خودکاوی و خودآگاهی:
درگیر شدن در خودتحریکی autoerotism می تواند به افراد کمک کند بدن، خواسته ها و پاسخ های جنسی خود را کشف کنند. خودتحریکی autoerotism به آنها اجازه می دهد تا درک عمیق تری از ترجیحات جنسی، تخیلات و مرزهای خود ایجاد کنند. این خودکاوی می تواند به افزایش خودآگاهی و پذیرش خود کمک کند.
 
2. پرداختن به مشکلات جنسی زوجین:
خودتحریکی autoerotism می تواند در پرداختن به مسائل و نگرانی های مختلف جنسی همسران مفید باشد. برای مثال، افرادی که مشکلاتی را در برانگیختگی جنسی یا ارگاسم تجربه می‌کنند، ممکن است از کاوش در بدن خود از طریق شیوه‌های خوداروتیک سود ببرند. این می تواند محیطی امن و غیر تهدید آمیز برای رسیدگی و غلبه بر چالش های مربوط به عملکرد جنسی فراهم کند و فرزندآوری را در افراد تشویق نماید.
 
 
خودتحریکی در روانشناسی و روان درمانی چیست؟ دکتر امیر محمد شهسوارانی
 
 
3. پذیرش بدن و تصویر مثبت بدن:
خودتحریکی autoerotism می تواند پذیرش بدن و تصویر مثبت بدن را ارتقا دهد. با درگیر شدن در لذت خود و تمرکز بر احساسات لذت بخش در بدن خود، افراد می توانند رابطه مثبت تری با خود فیزیکی خود ایجاد کنند. این می تواند به ویژه برای افرادی که با مسائل مربوط به تصویر بدن یا احساس شرم یا گناه مرتبط با تمایلات جنسی خود دست و پنجه نرم می کنند مفید باشد. به ویژه در زنان که به میزان زیادی تصاویر بدنی مخدوش شده از خود دارند، خودتحریکی autoerotism می تواند منجر به بهبود رضایت جنسی و افزایش احتمال فرزندآوری آنها شود.
 
4. کاهش استرس و آرامش:
درگیر شدن در فعالیت های خودتحریکی autoerotism می تواند به عنوان وسیله ای برای کاهش استرس و آرامش عمل کند. برانگیختگی جنسی و ارگاسم می تواند اندورفین را آزاد کند و حس خوب و آرامش را تقویت کند. در زمینه روان درمانی، ترکیب شیوه های خودتحریکی autoerotism به عنوان یک ابزار مراقبت از خود می تواند به افراد در مدیریت استرس و ارتقای بهزیستی هیجانی همسران  افزایش میل به فرزندآوری کمک کند.
توجه به این نکته مهم است که مناسب بودن و ادغام خودتحریکی autoerotism در روان درمانی به رویکرد درمانی، نیازها و ترجیحات مراجع و قضاوت حرفه ای درمانگر بستگی دارد. روان درمانگرانی که با مراجعان در مورد مسائل جنسی کار می کنند باید با حساسیت به این موضوع برخورد کنند و به دستورالعمل های اخلاقی و استانداردهای حرفه ای پایبند باشند.
 

   
نقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک:

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.